εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

Νέο μισθολόγιο….Νέο έγγραφο

Νέο μισθολόγιο….Νέο έγγραφο

Αγαπητοί συνάδελφοι ενημερωθείτε για την ανταλλαγή εγγράφων σε σχέση με το νέο μισθολόγιο

Νέο έγγραφο του Δ.Σιψή Διευθυντή εκπαίδευσης Β΄Αθήνας για τη μισθοδοσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών  αλλά και τους βαθμούς μέχρι το Νοέμβρη.

Μισθοδοσια ΙΔ

——————————————————————————————————————————————–

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Οι όροι αμοιβής και εργασίας  των ιδιωτικών εκπαιδευτικών  καθορίζονται με ελεύθερες διαπραγματεύσεις των εργοδοτικών οργανώσεων και  των Σωματείων των εργαζομένων , από τις οποίες έχουν προκύψει από τις οι Συλλογικές Ρυθμίσεις  Εργασίας , απάντησε το υπουργός Εργασίας  Γ. Κουτρουμάν ης στη Βουλή ,σε ερώτηση Βουλευτών Τ. Αντωνίου και Ν. Νικολόπουλου

Ο υπ. Εργασίας επικαλούμενο έγγραφα του υπ. Παιδείας και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τονίζει ότι «οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων  του Ν.4002/2011 που προβλέπουν περικοπές στις αποδοχές των δημοσίων εκπαιδευτικών .
Μάλιστα ο υπ. Εργασίας τονίζει ότι έχει προβλεφθεί προγραμματισμός  εκτεταμένων ελέγχων  στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για το πρώτο τετράμηνο του 2012 από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
————————————————————————————————————————————————–

Έγγραφο προς όλες της Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους περιφερειακούς Διευθυντές απέστειλε το υπ. Παιδείας , με το οποίο κοινοποιεί την απάντηση του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους , βάσει της οποίας οι διατάξεις του Β Κεαφαλαίου του νόμου 4024  (μισθολόγιο-δειτε εδώ) δεν μπορούν να εφαρμοστούν και για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, δεδομένου ότι δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του σχετικού νόμου.
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

misthodosia-idiwtikwn-ekpkwn

Print Friendly, PDF & Email