εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

Πρόσκληση για 2η Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση για 2η Γενική Συνέλευση

Σάββατο 10 Μαΐου 2014
Αρ. πρωτ. 157

Πρόσκληση για 2η Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καθηγητών Φ.Ε. σας καλεί σε 2η  Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και ώρα 3.30΄ μ.μ. στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Ενημέρωση για τις επιπτώσεις που θα έχει η εφαρμογή της παραγράφου Ζ του Άρθρου 1 του Πολυνομοσχεδίου για τους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς.

2)   Ενημέρωση για τις εξελίξεις που δρομολογούνται με την προσθήκη – τροπολογία 1424/41 29.4.2014 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Άρθρο 5: Ρυθμίζεις Ιδιωτικών Σχολείων, παράγραφος 2, εδάφιο ζ)), στο σχέδιο νόμου: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος», του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που ήταν να ψηφισθεί από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

3)  Ενημέρωση για τις ενέργειες του Δ.Σ. του Σωματείου μας, από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 μέχρι σήμερα (συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Φ.Ε., συνάντηση των τεσσάρων Σωματείων εργαζομένων της Φ.Ε., ενέργειες που αφορούν στην Επιθεώρηση Εργασίας και συνεννοήσεις για συνάντηση με τα ισότιμα σχολεία και με την Ομοσπονδία Γονέων κ.α.)

4)   Τρέχοντα εργασιακά, οικονομικά και εκπαιδευτικά θέματα των καθηγητών.

5) Τρόποι δράσης και πιθανές κινητοποιήσεις των μελών του Σ.Κ.Φ.Ε. επί των προηγουμένων θεμάτων.

Συνάδελφοι,

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι σοβαρότατα. Έχει κληθεί και θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση η συνεργάτιδα του Νομικού μας Συμβούλου Καθηγητή κ. Γ. Κατρούγκαλου κ. Λαϊνά, προκειμένου να γίνει πληρέστερη ενημέρωση των μελών, που θα παρακολουθήσουν τη Γ. Σ., επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Η μαζική συμμετοχή μας στη Γ.Σ. είναι καθοριστική για τη δυναμική των αποφάσεών μας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Αρχοντούλα Σαββιδάκη

Αθανάσιος Κάμτσιος

Print Friendly, PDF & Email