εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αρ. πρωτ. 153

Θέμα:   Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καθηγητών της Φ.Ε. κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, αποφάσισε τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού. Σε περίπτωση που στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, το Δ.Σ. σας καλεί σε 2η  Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12 Μαΐου και ώρα 3.30΄ μ.μ. στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)    Ενημέρωση για τις επιπτώσεις που θα έχει η εφαρμογή της παραγράφου Ζ του Άρθρου 1 του Πολυνομοσχεδίου για τους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς.

2)    Ενημέρωση για τις εξελίξεις που δρομολογούνται με την υπό ψήφιση προσθήκη – τροπολογία 1424/41 29.4.2014 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Άρθρο 5: Ρυθμίζεις Ιδιωτικών Σχολείων, παράγραφος 2, εδάφιο ζ)), που εμφανίζεται στο σχέδιο νόμου: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος», του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και θα ψηφισθεί από την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 (συν.1 και συν.2).

3)    Ενημέρωση για τις ενέργειες του Δ.Σ. του Σωματείου μας, από τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 μέχρι σήμερα (συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Φ.Ε., συνάντηση των τεσσάρων Σωματείων εργαζομένων της Φ.Ε., ενέργειες που αφορούν στην Επιθεώρηση Εργασίας και συνεννοήσεις για συνάντηση με τα ισότιμα σχολεία και με την Ομοσπονδία Γονέων κ.α.)

4)    Τρέχοντα εργασιακά, οικονομικά και εκπαιδευτικά θέματα των καθηγητών.

5)    Τρόποι δράσης και πιθανές κινητοποιήσεις των μελών του Σ.Κ.Φ.Ε. επί των προηγουμένων θεμάτων.

Συνάδελφοι,

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι σοβαρότατα.

Η μαζική συμμετοχή μας στη Γ.Σ. είναι καθοριστική για τη δυναμική των αποφάσεών μας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε.

Η Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Αρχοντούλα Σαββιδάκη

Αθανάσιος Κάμτσιος

 

Υ.Γ. Όσοι συνάδελφοι μέλη του Σ.Κ.Φ.Ε., επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους  εκκρεμότητες, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας κ. Μαρία Λαγουρού στα Σχολεία του Ψυχικού και κ. Α. Σαββιδάκη στα Σχολεία της Εκάλης.

συν1_153

συν2 _153

Print Friendly, PDF & Email