εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο “Πήλιο 2017”

16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο “Πήλιο 2017”

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Αρ. πρωτ. 27

Προς: Τους Καθηγητές των Σχολείων μας

Θέμα: 16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο “Πήλιο 2017” του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη 16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, η οποία ταξιδεύει και φέτος, από 25 έως 30 Αυγούστου 2017, στη παραλία του Αγίου Ιωάννη Πηλίου και θα φιλοξενηθεί στο χώρο των Κατασκηνώσεων της ΧΑΝΘ, δίπλα στη θάλασσα.

Έμπειροι καλλιτέχνες-δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, θεατρολόγοι, ηθοποιοί, μουσικοί, εικαστικοί, παιδιά και νέοι μοιράζονται ιστορίες που λυτρώνουν, ενώνουν και επικοινωνούν με εργαλείο τις πολλαπλές φόρμες του θεάτρου και των άλλων παραστατικών τεχνών και την αξιοποίησή τους στην εκπαίδευση.

Η κατασκήνωση/σεμινάριο περιλαμβάνει Κύρια Εργαστήρια, Συμπληρωματικά Εργαστήρια, δρώμενα, μπάνιο, ξεκούραση και -φυσικά- διασκέδαση που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Περισσότερα για τα Εργαστήρια και τη διαδικασία ΑΙΤΗΣΕΩΝ στην ιστοσελίδα http://www.theatroedu.gr/el-gr/16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση .

 

Πηγή: http://theatroedu.gr/

Το Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε.

Print Friendly, PDF & Email