εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/3/16

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αρ. πρωτ. 93

Προς: Τους Καθηγητές των Σχολείων μας

Θέμα: Τελική απάντηση για συνάντηση με Επόπτρια και Οικονομικό Διευθυντή της Φ.Ε. με θέμα την Υπερωριακή απασχόληση των Εκπαιδευτικών των Σχολείων μας – Ενέργειες των Δ.Σ. Σ.Κ.Φ.Ε. – Σ.Δ.Ν.Φ.Ε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του κτηρίου της Διοίκησης της Φ.Ε.* εκ νέου αίτημα συνάντησης με την Επόπτρια και τον Οικ. Διευθυντή της Φ.Ε., με θέμα την κατ΄ εξακολούθηση Υπερωριακή – πρόσθετη εργασία που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί της Φ.Ε. εκτός εργασιακού ωραρίου.
Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε από τη Φ.Ε. Όπως αναφέρθηκε τηλεφωνικά στην Πρόεδρο του Σωματείου μας από τον Οικονομικό Διευθυντή αλλά και από την Επόπτρια της Φ.Ε., οι εκπρόσωποι του Σωματείου μας, σε περίπτωση που το επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως τις απόψεις τους για το θέμα, έτσι ώστε η Επόπτρια να τις μεταφέρει με ακρίβεια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. την ημέρα της συνεδρίασής τους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη τα Δ.Σ. των Σωματείων των εκπαιδευτικών των Σχολείων μας κατέθεσαν χτες, Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις γραμματείς του Προέδρου της Φ.Ε. το επισυναπτόμενο έγγραφο με αρ. πρωτ. 87/21-03-2016, καθώς και στο πρωτόκολλο της Φ.Ε. τα επισυναπτόμενα έγγραφα με αρ. πρωτ. 88/21-03-2016, 89/21-03-2016 και 90/21-03-2016.
Είμαστε σε αναμονή  των απαντήσεων από τους αρμόδιους της Φ.Ε.
Το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Αρχοντούλα Σαββιδάκη

Ο Γ. Γραμματέας Αθανάσιος Κάμτσιος

Η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Γλέζου

Η Ταμίας Μαρία Λαγουρού

Η Ειδ. Γραμματέας Ζηνοβία Κωτσοπούλου

Το μέλος Θεανώ Σοφικίτου

Το μέλος Θεόδωρος Κόκκοτας

 

* Επειδή στην πρώτη σελίδα του υπ΄αριθμ. 30/13-01-2016 εγγράφου μας, χρησιμοποιήσαμε για το κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της Φ.Ε. την ορολογία που χρησιμοποιεί η πλειονότητα των εκπαιδευτικών της Φ.Ε., ονομάζοντάς τα Εποπτεία, στέλεχος της Διοίκησης της Φ.Ε. μας διευκρίνισε ότι η σωστή ονομασία του κτηρίου είναι Διοίκηση της Φ.Ε., αφού εκεί εκτός της Εποπτείας  στεγάζονται και άλλες υπηρεσίες της Φ.Ε.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email