εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

Η Απόσυρση της τροπολογίας.

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε σήμερα  το πρωί την απόσυρση της τροπολογίας που απλοποιεί τις απολύσεις για τους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς των ισοτίμων και μη  σχολείων .

Από το Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε.

==============================================================================

05-04-12 Δήλωση του Υπουργού Παιδείας Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη για τροπολογία που έχει κατατεθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Δελτίο Τύπου


ypdvmth_thumb_other250_0Δήλωση του Υπουργού Παιδείας Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη για τροπολογία που έχει κατατεθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

«Από την αναλυτική ανταλλαγή απόψεων που έγινε χθες με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του περιεχομένου της τροπολογίας και μάλιστα σε τριμερές επίπεδο (Υπουργείο Παιδείας – Εκπαιδευτικοί- Ιδιοκτήτες Εκπαιδευτηρίων), προκειμένου να ενταχθεί σε μια γενικότερη αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Για τον λόγο αυτό αποσύρω από την κατατεθείσα τροπολογία τα εδάφια δ΄ και ε΄ της παραγράφου 1 (που αφορούσαν σε απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών)».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

=======================================================================

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

==========================================================================

Αριθμ. Πρωτ: 23112

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη χθεσινή (4-4-2012) συνάντηση του Υπουργού Παιδείας κ. Γ. Μπαμπινιώτη με το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ και την αναλυτική ενημέρωση για τις απολύσεις στην ιδιωτική εκπαίδευση από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ο Υπουργός δήλωσε σήμερα ότι αποσύρει από την Τροπολογία τα σχετικά με τις απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών εδάφια, επειδή «από την αναλυτική ανταλλαγή απόψεων που έγινε χθες με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του περιεχόμενου της Τροπολογίας και μάλιστα σε τριμερές επίπεδο (Υπουργείο Παιδείας-Εκπαιδευτικοί-Ιδιοκτήτες Εκπαιδευτηρίων), προκειμένου να ενταχθεί σε μια γενικότερη αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Η ΟΙΕΛΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση του Υπουργού Παιδείας, που ενισχύει τις διαδικασίες δημοκρατικής διαβούλευσης και του διαλόγου, τον οποίο πάντα, έμπρακτα και τεκμηριωμένα στήριξε και θα στηρίζει η Ομοσπονδία μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Print Friendly, PDF & Email