εγγραφή: δημοσιεύσεις | σχόλια

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Αρχαιρεσιών 5-6/11/2015

ΕΚΛΟΓΕΣ Σ.Κ.Φ.Ε. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Τρίτη 3/11/2015 στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, μετά από την 3η πρόσκληση τουΔ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Ε.

Η Συνέλευση των μελών εξέλεξε με μυστική ψηφοφορία τριμελή Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  1. Χρονοπούλου Φιλοθέη
  2. Γαλιάνδρα Ελένη
  3. Ιατρόπουλος Λάσκαρης

Αναπληρωματικό Μέλος: Δανάλης Δημήτριος

Η Εφορευτική Επιτροπή ανέλαβε αμέσως μετά την εκλογή της τα καθήκοντά της που αφορούν στη διενέργεια εκλογών του Σωματείου «Σύλλογος Καθηγητών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας» για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε οι εκλογές να διεξαχθούν σε δύο ημέρες:

την Πέμπτη 5/11/2015 στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης 9:00-15:00

την Παρασκευή 6/11/2015 στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού 9:00-15:00

Η Εφορευτική Επιτροπή θα δέχεται υποψηφιότητεςγια το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή ως εξής:

Για τα σχολεία του Ψυχικού την Τετάρτη 4/11 από τις 9:00 έως τις 16:00

Στο Γραφείο Καθηγητών του  Β΄Αρσακείου  Γυμνασίου Ψυχικού.

 

Για τα σχολεία της Εκάλης την Τετάρτη 4/11 από τις 9:00 έως τις 2.45 μ.μ.

στο Εντευκτήριο Εκάλης.

Επίσης όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα συναντηθούν στο εντευκτήριο των σχολείων του Ψυχικού την Τετάρτη 4/11 στις 16:00, ημερομηνία και ώρα που ορίζονται ως καταληκτικές για την υποβολή υποψηφιοτήτων γιά Δ.Σ. και γιά Ε.Ε. Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας(16.00) η Εφορευτική Επιτροπή αφού διαπιστώσει ότι υφίστανται προϋποθέσεις εκλογιμότητας θα προβεί στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τα αξιώματα για τα οποία υπέβαλλαν τις αιτήσεις και στη συνέχεια θα εκτυπώσει τα ψηφοδέλτια και θα ανακοινώσει στα μέλη του Σωματείου τις υποψηφιότητες (Άρθρον 10ον ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ του Καταστατικού του Σ.Κ.Φ.Ε.).

Η Εφορευτική Επιτροπή:

Χρονοπούλου Φιλοθέη

Γαλιάνδρα Ελένη

Ιατρόπουλος Λάσκαρης

 

 

Υ.Σ. Για να ψηφίσετε χρειάζεται αστυνομική ταυτότητα καιθεωρημένο βιβλιάριο υγείας. Στην περίπτωση έλλειψης του βιβλιαρίου υγείας συμπληρώνετε υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 η οποία ως έντυπο θα διατίθεται από την Εφορευτική Επιτροπή.

 

 

Άρθρον 10ονΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ

 

  1. Η Συνέλευσις των μελών εκλέγειδι’ ανατάσεως της χειρός τριμελή ΕφορευτικήνΕπιτροπήν ενώπιον  της οποίας ενεργούνται αι αρχαιρεσίαι.Ουδείς υποψήφιος δύναται να μετάσχη της Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Η Εφορευτική Επιτροπή αναλαμβάνει καθήκοντά της από της εκλογής της.
  3. Η Εφορευτική Επιτροπή υποχρεούται όπως εντός 8 ημερών από της εκλογής της διενεργήση τας αρχαιρεσίας προς ανάδειξιν Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής κ.λ.π. οργάνων.
  4. Η Εφορευτική Επιτροπή υποχρεούται να καθορίσει δι’ ανακοινώσεών της προθεσμίαν μέχρι της οποίας δέον να υποβάλλουν οι επιθυμούντες υποψηφιότητα δια το Δ.Σ., την ΕλεγκτικήνΕπιτροπήν, κ.λ.π.
  5. Η Εφορευτική Επιτροπή αφού διαπιστώσει ότι υφίστανται προϋποθέσεις εκλογιμότητος προβαίνει εις την ανακήρυξιν των υποψηφίων δια τα αξιώματα δια τα οποία υπέβαλλον τας αιτήσεις, εν συνεχεία δε εις την εκτυπώσιν των ψηφοδελτίων.
  6. Η Εφορευτική Επιτροπή μετά το τέλος της ψηφοφορίας υποχρεούται να συντάξηπρακτικόν εμφαίνον τον αριθμόν των ψηφισάντων μελών και τας ψήφους ας έλαβεν έκαστος υποψήφιος.
  7. Ανακηρύσσει τους επτά (7) κατά σειράν επιτυχίας ως μέλη του Δ.Σ. τους δε τρείς (3) κατά σειράν επιτυχίας επιλαχόντας ως αναπληρωματικά τοιαύτα,άτινα καλούνται κατά σειράν επιτυχίας εις αντικατάστασιν αποχωρήσαντος ή εκλιπόντος μέλους του Δ.Σ. Επίσης ανακηρύσσει τους τρείς (3) πρώτους εκ των υποψηφίων δια την ΕλεγκτικήνΕπιτροπήν ως επιτυχόντας, τους δε δύο (2) επόμενους ως αναπληρωματικούς.
  8. Κατά τας αρχαιρεσίας και τας πάσης φύσεως εκλογάς του Σωματείου, δέον επί ποινή ακυρότητας να παρίσταται αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής, ο οποίος και προεδρεύει της Εφορευτικής Επιτροπής

 

Print Friendly, PDF & Email